Κωδικός Προϊόντος: C480521
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
38,59€
Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Haylou T17 - ιδανικά ασύρματα ακουστικά για εκπαίδευση

Τα αθλητικά ακουστικά Haylou T17 είναι ιδανικά για ακόμη και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.
Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth 5.0 παρέχουν μια αξιόπιστη σύνδεση. Οι προηγμένοι κωδικοποιητές ήχου
προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας. Με έως και 30 ώρες λειτουργίας και στεγανότητα IPX7, μπορείτε να εξασκηθείτε για όσο θέλετε.Ακούστε μουσική χωρίς παρέμβαση

Το τσιπ Qualcomm Bluetooth 5.0 προσφέρει όχι μόνο ταχύτερη μετάδοση ήχου, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
Επίσης, ελαχιστοποιεί την πιθανή ασυμβατότητα μεταξύ των δικτύων WiFi και 4G. Όλα αυτά καθιστούν δυνατή την απόλαυση μιας σταθερής,
αξιόπιστης σύνδεσης σε σχεδόν κάθε περίπτωση. Πείτε αντίο σε καθυστερήσεις ή δυσλειτουργίες - με το T17 θα ακούτε μουσική χωρίς παρεμβολές!
Επιπλέον, κάθε ακουστικό συνδέεται ανεξάρτητα με το smartphone σας, δίνοντάς σας την ελευθερία που θέλετε.

 


Ήχος στο υψηλότερο επίπεδο

Οι προηγμένοι κωδικοποιητές aptX και AAC εξασφαλίζουν τέλεια ποιότητα ήχου - τα αγαπημένα σας τραγούδια θα σας ενθουσιάσουν με πληθώρα λεπτομερειών και κρυστάλλινο ήχο.
Επιπλέον, η διπλή μείωση θορύβου DSP και CVC σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική και να μιλάτε στο τηλέφωνο οπουδήποτε και οποτεδήποτε 
στη δουλειά, στο τρένο ή σε ένα πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.

 


 
Θα σας δώσει ενέργεια σε πολλές προπονήσεις

Τα πλήρως φορτισμένα ακουστικά λειτουργούν έως και 6 ώρες. Η θήκη φόρτισης σάς επιτρέπει να παρατείνετε αυτό το χρόνο έως και 30 ώρες!
Έτσι, το T17 μπορεί να γίνει ο τέλειος σύντροφος για πολλές προπονήσεις - ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ασκείστε, τα αγαπημένα σας τραγούδια θα σας δώσουν ενέργεια.
Δεν είναι μόνο αυτό - μπορείτε να φορτίσετε την θήκη με καλώδιο USB-C και ασύρματα - ο Haylou σας δίνει πλήρη ελευθερία!

 

Διαισθητικός έλεγχος αφής

Ένας πρακτικός πίνακας αφής διευκολύνει τη χρήση των ακουστικών. Ένα απαλό άγγιγμα είναι το μόνο που χρειάζεστε για παύση ή συνέχιση της αναπαραγωγής,
επαναφορά τραγουδιών, απάντηση και απόρριψη κλήσεων και χρήση έξυπνου βοηθού. Δείτε πόσο βολικό είναι!

 Αξιόπιστο σε όλες τις συνθήκες

Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε ότι η βροχή ή ο ιδρώτας θα καταστρέψουν τα ακουστικά σας. Το Haylou T17 είναι αδιάβροχο IPX7.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα ακόμη και κατά τη διάρκεια εξαιρετικά απαιτητικών προπονήσεων - τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο εξωτερικό.

 
 

Δημιουργήθηκε για την ευκολία σας

Ελαφρύ και πρακτικό, το T17 ξεχωρίζει με σχεδιασμό ιδανικό για τις ανάγκες των ενεργών χρηστών. Μπορούν να στερεωθούν άνετα και με ασφάλεια πίσω από τα αυτιά.
Χάρη σε αυτό, ακόμη και κατά τη διάρκεια εξαιρετικά δυναμικών ασκήσεων δεν διακινδυνεύετε να χάσετε τα ακουστικά σας.
Επιπλέον, τα T17 διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα που σταματά αυτόματα την αναπαραγωγή όταν βγάζετε τα ακουστικά από τα αυτιά σας και συνεχίζεται όταν τα τοποθετείτε ξανά.

 
 

 

Ελέγξτε τι προσφέρει η εφαρμογή

Εγκαταστήστε μια αποκλειστική εφαρμογή για να απολαύσετε πλήρως τις δυνατότητες του T17. Χάρη σε αυτό, τα ακουστικά θα συνδεθούν αυτόματα στο smartphone σας σε
λίγα δευτερόλεπτα. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας και πολλές προηγμένες ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε
τις παραμέτρους αναπαραγωγής μουσικής στις προτιμήσεις σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να εντοπίσετε το T17, εάν είναι απαραίτητο.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!