ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10

Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
Επαναφορτιζόμενος Φακός Led Supfire E10
28,45€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: C490005

Φακός Supfire E10


Ο φακός Supfire E10 με υψηλή φωτεινότητα έως 900lm και ρυθμιζόμενο χρόνο λειτουργίας, το οποίο σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από τον αριθμό των μπαταριών που χρησιμοποιούνται και τη χωρητικότητά τους. Αυτή η εξαιρετικά εύκολη στη χρήση συσκευή προσφέρει έως και 5 λειτουργίες φωτισμού - έτσι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως θέλετε. Η αντίσταση στο νερό IPX5 σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμη και σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.


 


 

Επιλέξτε μια λειτουργία φωτισμού που ταιριάζει στην κατάσταση


Το E10 έχει τη δυνατότητα να λάμπει εξαιρετικά έντονα, το οποίο, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, το καθιστά ιδανικό για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Ο φακός προσφέρει δυνατότητες μεσαίου, χαμηλού, SOS και strobe. Έτσι μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα στις τρέχουσες ανάγκες σας και να παρέχετε στον εαυτό σας τον βέλτιστο φωτισμό.


 


 

Απλώς πατήστε το κουμπί


Το πράσινο κουμπί στο κάτω μέρος της συσκευής το καθιστά εύκολο στη χρήση. Απλώς πατήστε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το φακό. Με τη βοήθειά του, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη λειτουργία φωτισμού. Ξεχάστε την περίπλοκη λειτουργία - η χρήση του E10 είναι τόσο γρήγορη και βολική όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!

 

 


 

Έχετε τον έλεγχο του χρόνου Λειτουργίας


Ο χρόνος λειτουργίας του φακού μπορεί να είναι έως και αρκετές ώρες ανάλογα με τη χωρητικότητα και τον αριθμό των μπαταριών στο εσωτερικό, από 1 έως 3. Εξαρτάται από εσάς! Το κιτ περιλαμβάνει επίσης έναν πρακτικό φορτιστή μπαταρίας λιθίου. Χρησιμοποιήστε το έτσι ώστε ο φακός σας να μην τελειώνει ποτέ!

 


 

It can also serve you in the rain

The device is IPX5 water resistant. So you don't have to worry about accidental splashes or rain damaging it. Take the E10 with you wherever you go and use it without any worries. Supfire will provide you with a reliable source of light regardless of the weather conditions.

 

 


 

Μπορεί επίσης να σας εξυπηρετήσει στη βροχή


Η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό IPX5. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχαίες πιτσιλιές ή βροχή που την καταστρέφει. Πάρτε το E10 μαζί σας όπου κι αν πάτε και χρησιμοποιήστε το χωρίς καμία ανησυχία. Το Supfire θα σας προσφέρει μια αξιόπιστη πηγή φωτός ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

 

 

Specification
BrandSupfire
ModelE10
LEDCREE R5
Fall resistant1m
Water resistantIPX5
Weight222g
Size220x49x26mm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha