ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Επισκευή Apple MacBook

Επισκευή Apple MacBook
Επισκευή Apple MacBook
0,00€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: SERV0258

Διαθέσιμες Επιλογές

Στο Mobing, λατρεύουμε τα MacBook! Θεωρούμε κάθε συσκευή ένα πραγματικό κόσμημα, και το προσέχουμε σαν να ήταν δικό μας. Η τεχνογνωσία της Apple έχει καταφέρει να αποδώσει έναν πραγματικά αξιοζήλευτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η δική μας, σας προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη σας, εύκολα! Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σχεδόν κάθε τύπο επισκευής, ενώ προσφέρουμε κορυφαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες για την πολύτιμη συσκευή σας.

Είτε έσπασε η LCD οθόνη του MacBook σας ή χύθηκε κάποιο υγρό στο MacBook σας ή δεν ανοίγει ή έχει προβλήματα υπερθέρμανσης ή ο σκληρός δίσκος σας έχει σταματήσει να λειτουργεί,... εδώ στο Mobing μπορούμε να επισκευάσουμε τις περισσότερες ζημιές σε υλικά μέρη και λογισμικά σε όλα τα μοντέλα του MacBook καθώς και να προσφέρουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση απαιτεί ο αγαπημένος σας MAC. Οι περισσότερες επισκευές μπορεί να ολοκληρωθούν σε περίπου 24-48 ώρες, εκτός από βλάβη στη μητρική πλακέτα του MacBook ή σε περίπτωση έλλειψης κάποιου ανταλλακτικού.

Εξειδικευμένες εργασίες επισκευής κι υπηρεσίες Service με άμεσα αποτελέσματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Apple, HP, DELL, Lenovo, Toshiba, Compaq και πολλα αλλα. Αναλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών με τεχνογνωσία κι εξειδίκευση, χωρίς να περιορίζεται ο πελάτης.

Υπηρεσίες Επισκευής Laptop:
- Εγκατάσταση προγραμμάτων της επιλογής σας
- Αντικατάσταση μεντεσέδων ανάκλησης
- Αλλαγή συσήματος ψύξης
- Αποκατάσταση απο υγρά
- Αντικατάσταση πληκτρολογίου
- Αλλαγή Μονάδας DVD±RW
- Επισκευή μιτρικής πλακέτας
- Αντικατάσταση σκληρού δίκου
- Αντικατάσταση οθόνης LCD
- Ανάκτηση δεδομένων
- Αποκατάσταση βλάβης γραφικών
- Αντικατάσταση μνήμης RAM
- Αποκατάσταση βίσματος φόρτισης / τροφοδοσίας
- Εγκατάσταση / Αναβάθμιση Λειτουργικού συστήματος της επιλογής σας


Εμπειστευθείται το αγαπημένο σας λαπτοπ ή ηλεκτρονικό υπολογιστή στο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας το οποίο και σας εγγυάται την χρήση καλής λειτουργέιας με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και εξοπλισμό καθώς και τεχνόγνωσία πάνω στο αντικείμενο με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Ετικέτες: Επισκευή , Apple , MacBook , Service