Κωδικός Προϊόντος: SERV0107
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 6 είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Η συσκευή  αποτελεί  μέρος της σειράς iPhone και ανακοινώθηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 και κυκλοφόρησε  στις 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Το iPhone 6 έχει μεγαλύτερη  οθόνη  μεγέθους 4,7 (120 mm) , ταχύτερο επεξεργαστή, αναβαθμισμένες κάμερες, βελτιωμένη συνδεσιμότητα LTE και Wi-Fi και υποστήριξη για προσφορές κινητών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κοντά στο πεδίο.

Παρά την θετική του υποδοχή, το iPhone 6  έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών προβλημάτων υλικού, μεταξύ των οποίων τα πιο σημαντικά, είναι ευαίσθητα στην κάμψη υπό πίεση , ενώ το εσωτερικό υλικό της οθόνης αφής είναι πιθανό να χάσει τη σύνδεσή του με τη λογική πλακέτα του τηλεφώνου ("Touch Disease").

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 6 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service