Κωδικός Προϊόντος: SERV0110
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 7  είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Ανακοινώθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο από τον CEO της Apple Tim Cook και κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο συνολικός σχεδιασμός του iPhone 7 είναι παρόμοιος με το  (6S), αλλά εισάγει νέες επιλογές χρωμάτων, αντοχή σε νερό και σκόνη ,νέα χωρητικότητα , στατικό διακόπτη home  και αφαιρεί την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Το εσωτερικό υλικό της συσκευής έλαβε επίσης αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ετερογενούς quad-core system-on-chip με βελτιωμένη απόδοση συστήματος και γραφικών και αναβαθμισμένες κάμερες με οπίσθιο φωτισμό 12 megapixel με οπτική σταθεροποίηση εικόνας .

Το iPhone 7 έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών αναφερθέντων ζητημάτων, κυρίως ο θόρυβος (hissing) κατά τη διάρκεια της βαριάς χρήσης των τηλεφώνων και οι σημαντικές διαφορές στην απόδοση μεταξύ των παραλλαγών των συσκευών. Η Apple δεν κυκλοφόρησε αριθμούς πωλήσεων για το iPhone 7, αλλά πολλοί μεταφορείς των ΗΠΑ ανέφεραν ότι ήταν σε μεγάλη ζήτηση . Οι μεταγενέστερες αναφορές στο τέλος του 2016 ανέφεραν ότι η Apple είχε μειώσει την παραγωγή των μοντέλων εξαιτίας των "υποτονικών" πωλήσεων και της μείωσης της ζήτησης, αν και η έρευνα πωλήσεων μετά το πρώτο τρίμηνο του 2017 έθεσε τις συσκευές ως τα καλύτερα smartphones στον κόσμο.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 7 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service