Κωδικός Προϊόντος: SERV0215
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Η σειρά Samsung Galaxy A είναι μια χαρακτηριστική σειρά Android smartphones που κατασκευάζονται από τη Samsung Electronics. Η σειρά Galaxy A είναι παρόμοια με τη ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S, αλλά με χαμηλότερες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά. Τo πρώτo μοντέλo της σειράς, τo  Samsung Galaxy A3  εισήχθει για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2014.
Μετά την ανακοίνωση της σειράς 2017, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει έως και 20 εκατομμύρια smartphones της σειράς Galaxy A, απευθυνόμενα στους καταναλωτές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής.Από το 2017, τα περισσότερα μοντέλα της σειράς Galaxy A είναι σήμερα διαθέσιμα στις περισσότερες χώρες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Galaxy Tab A είναι επίσης μέρος της σειράς Α και πωλείται στις περισσότερες χώρες.

Χάλασε το Αγαπημένο σου κινητό Samsung Galaxy A3 2017 ; Στον πλήρες εξοπλισμένο Service του MOBinG θα βρείτε όχι μόνο τς καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες Service διότι οι συσκευές της Samsung χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τη μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν, έτσι κ εμέις προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας στις πλεόν απαιτητικές ανάγκες των High-end Galaxy συσκευών.

- Γενικός Έλεγχος (ΔΩΡΕΑΝ)
- Αντικατάσταση Μηχανισμού αφής
- Αντικατάσταση υποδοχής φόρτισης
- Αντικατάσταση υποδoχής ακουστικών
- Αλλαγή Κάμερας (Πίσω και εμπρόσθιας)
- Αλλαγή πίσω όψης


Έιναι μόνο λίγες απο τις καθημερινές επισκευές όπου αναλαμβάνουμε, με τα καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικά της αγοράς και τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό, το τεχνικό τμήμα του καταστήματος μας αναλαμβάνει κάθε πιθανή βλάβη να την επιδιορθωσει στον λιγότερο πιθανό χρόνο με εγγύηση καλής λειτουργείας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Samsung, Galaxy, 2017, Service