Κωδικός Προϊόντος: SERV0258
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τιμή Eshop:

0,00€

Τιμή Καταστήματος:

0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το MacBook είναι ένα όνομα γνώριμο σε όλους μας, και πρόκειται για τη σειρά φορητών υπολογιστών τύπου notebok της Apple. Τα πρώτα μοντέλα MacBook κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2006, ενώ από τότε έχει κατασκευαστεί και διατεθεί στη παγκόσμια αγορά μια πληθώρα τύπων laptop τα οποία διαφέρουν σε μέγεθος, τύπο κατασκευής, και δυνατότητες, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη του καταναλωτικού κοινού. Ονόματα όπως το MacBook Pro και MacBook Air ενισχύουν το οπλοστάσιο ηλεκτρονικών συσκευών της Apple σε μεγάλο βαθμό, συνεισφέροντας ένα σημαντικό ποσοστό κερδών στο γίγαντα της τεχνολογίας.


Όπως όλες οι συσκευές της Apple, έτσι και οι σειρές των MacBook διακρίνονται από την άψογη αισθητική και τη κορυφαία συναρμολόγηση, ενώ υλικό και λογισμικό προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις. Μοναδικό μειονέκτημα και εμπόδιο για μερίδα καταναλωτών είναι το εύρος τιμών, το οποίο είναι τις περισσότερες φορές αισθητά υψηλότερο από τον ανταγωνισμό. 


Στο Mobing, λατρεύουμε τα MacBook! Θεωρούμε κάθε συσκευή ένα πραγματικό κόσμημα, και το προσέχουμε σαν να ήταν δικό μας. Η τεχνογνωσία της Apple έχει καταφέρει να αποδώσει έναν πραγματικά αξιοζήλευτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η δική μας, σας προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη σας, εύκολα! Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σχεδόν κάθε τύπο επισκευής, ενώ προσφέρουμε κορυφαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες για την πολύτιμη συσκευή σας.


Κατανοούμε το υψηλό κόστος των ανταλλακτικών του MacBook και εδώ στο Mobing κάνουμε ότι καλύτερο για να σας προσφέρουμε μια οικονομική επισκευή ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα όσο το δυνατόν περισσότερα.


Είτε έσπασε η LCD οθόνη του MacBook σας ή χύθηκε κάποιο υγρό στο MacBook σας ή δεν ανοίγει ή έχει προβλήματα υπερθέρμανσης ή ο σκληρός δίσκος σας έχει σταματήσει να λειτουργεί,... εδώ στο Mobing μπορούμε να επισκευάσουμε τις περισσότερες ζημιές σε υλικά μέρη και λογισμικά σε όλα τα μοντέλα του MacBook καθώς και να προσφέρουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση απαιτεί ο αγαπημένος σας MAC. Οι περισσότερες επισκευές μπορεί να ολοκληρωθούν σε περίπου 24-48 ώρες, εκτός από βλάβη στη μητρική πλακέτα του MacBook ή σε περίπτωση έλλειψης κάποιου ανταλλακτικού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, MacBook, Service