Κωδικός Προϊόντος: SERV0146
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad τέταρτης γενιάς (που διατίθεται στο εμπόριο ως iPad με οθόνη Retina, αποκαλούμενο ως iPad 4) είναι ένα tablet που παράγεται και διατίθεται από την Apple. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του,το iPad τέταρτης γενιάς διατήρησε την οθόνη Retina αλλά παρουσίασε νέα και αναβαθμισμένα εξαρτήματα όπως το τσιπ της Apple A6X και το βύσμα Lightning, το οποίο εισήχθη στις 12 Σεπτεμβρίου 2012. Διατίθεται με το iOS 6.0, το οποίο παρέχει μια πλατφόρμα για οπτικοακουστικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών βιβλίων, περιοδικών, ταινιών, μουσικής, ηλεκτρονικών παιχνιδιών, παρουσιάσεων και περιεχομένου ιστού. Όπως το iPad 2 και το iPad τρίτης γενιάς, υποστηρίχθηκαν από πέντε μεγάλες κυκλοφορίες iOS, στην περίπτωση αυτή iOS 6, 7, 8, 9 και 10. Το iOS 11, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017, δεν έχει υποστήριξη για το iPad της τέταρτης γενιάς λόγω περιορισμών υλικού.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad 4 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Service