Κωδικός Προϊόντος: SERV0145
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad Air ήταν το πρώτο tablet της σειράς "Air" που σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple. Ανακοινώθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2013 και κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου 2013. Το iPad Air διαθέτει ένα λεπτότερο σχέδιο με ομοιότητες με το σύγχρονο iPad Mini 2, μαζί με τον ίδιο επεξεργαστή 64-bit Apple A7 με τον συνεπεξεργαστή M7. Στη συνέχεια διακόπτεται με την κυκλοφορία ενός iPad Pro 9,7 ιντσών στις 21 Μαρτίου 2016.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad Air  για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρων  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Air, Service