Κωδικός Προϊόντος: SERV0149
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad Mini είναι μια σειρά μίνι tablet που σχεδιάστηκαν, αναπτύχθηκαν και διατέθηκαν στο εμπόριο από την Apple. Είναι μια υπο-σειρά της σειράς iPad, με μειωμένο μέγεθος οθόνης 7,9 ίντσες, σε αντίθεση με τις τυπικές 9,7 ίντσες. Η πρώτη γενιά iPad Mini ανακοινώθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2012 και κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου 2012 σε όλες σχεδόν τις αγορές της Apple. Διαθέτει παρόμοιες εσωτερικές προδιαγραφές με το iPad 2, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης οθόνης.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad mini για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Mini, Service