Κωδικός Προϊόντος: SERV0150
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad Mini 2 (το οποίο είναι τυποποιημένο και διατίθεται στο εμπόριο ως το iPad mini 2, το οποίο κυκλοφόρησε στο παρελθόν ως το iPad mini με οθόνη Retina) είναι το tablet iPad Mini δεύτερης γενιάς που παράγεται και διατίθεται στην αγορά από την Apple. Έχει σχεδίαση σχεδόν ταυτόσημη με εκείνη του πρώτου αλλά έχει εσωτερικές αναθεωρήσεις, όπως η προσθήκη του συστήματος A7 σε ένα τσιπ και της ανάλυσης αμφιβληστροειδούς ανάλυσης 2,048 × 1,536. Το iPad Mini 2 έχει σχεδόν το ίδιο υλικό με το μεγαλύτερο αδελφό του, το iPad Air. Η Apple κυκλοφόρησε το iPad Mini 2 σε χρώματα Space Gray και Silver στις 12 Νοεμβρίου 2013.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad mini 2 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Mini, Service