Κωδικός Προϊόντος: SERV0152
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad Mini 4 είναι ο φορητός υπολογιστής iPad Mini της τέταρτης γενιάς που σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple. Ανακοινώθηκε μαζί με το iPad Pro στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 και κυκλοφόρησε την ίδια μέρα. Το iPad Mini 4, το οποίο αντικατέστησε το iPad Mini 3, είναι το μοναδικό iPad Mini που πωλείται αυτήν την περίοδο από την Apple αποκλειστικά ως μοντέλο 128GB από τις 21 Μαρτίου 2017, όταν το iPad Mini 2 σταμάτησε.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad mini 4 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Mini, Service