Κωδικός Προϊόντος: SERV0154
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Το iPad Pro είναι μια σειρά από tablet που έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και διατεθεί στο εμπόριο από την Apple η οποία διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα iOS για κινητά. Διατίθεται σήμερα σε δύο μεγέθη οθόνης, 27 εκ. Και 33 εκ., με τρεις επιλογές για εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης: 64, 256 ή 512 GB. τη ρύθμιση παραμέτρων 512 GB κάνοντας το iPad Για την πρώτη συσκευή iOS να προσφέρει αυτό το μέγεθος αποθήκευσης.

Το πρώτο iPad Pro, έκδοση 12,9 ιντσών, ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 και κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου. Είναι μεγαλύτερο από όλα τα προηγούμενα μοντέλα iPad και το πρώτο iPad tablet που διαθέτει LPDDR4 RAM. Το τάμπλετ των 12,9 ιντσών ακολούθησε αργότερα η μικρότερη εκδοχή 9,7 ιντσών, η οποία ανακοινώθηκε στις 21 Μαρτίου 2016 και κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου το ίδιο έτος.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPad Pro για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρων  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPad, Pro, Service