Κωδικός Προϊόντος: SERV0101
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 4 είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 7 Ιουνίου 2010 στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple στο Σαν Φρανσίσκο και κυκλοφόρησε στις Στις 24 Ιουνίου 2010.

Εισήγαγε ένα νέο σχεδιασμό υλικού στην οικογένεια iPhone,και περιγράφετε ως το λεπτότερο smartphone στον κόσμο εκείνη την εποχή. Αποτελείται απο ένα πλαίσιο κατασκευασμένο απο  ανοξείδωτο χάλυβα  με εσωτερικά εξαρτήματα τοποθετημένα μεταξύ αργιλλοπυριτικού γυαλιού . Το iPhone 4 εισήγαγε επίσης τη νέα οθόνη "Retina Display" υψηλής ανάλυσης της Apple με πυκνότητα εικονοστοιχείων 326 pixel ανά ίντσα, διατηρώντας το ίδιο φυσικό μέγεθος και λόγο διαστάσεων με τους προδρόμους της.Το iPhone 4 εισήγαγε επίσης το σύστημα της Apple A4 on-chip, μαζί με το iOS 4, το οποίο εισήγαγε κυρίως τη λειτουργία multitasking και τη νέα υπηρεσία FaceTime video chat της Apple. Το iPhone 4 ήταν επίσης το πρώτο iPhone που περιλάμβανε μια κάμερα μπροστά .

Το iPhone 4 έλαβε γενικά θετική υποδοχή, με επικριτές να επαινέσουν το ανανεωμένο σχεδιασμό του και το ισχυρότερο υλικό σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Ενώ ήταν μια επιτυχημένη αγορά, με πάνω από 600.000 προπαραγγελίες μέσα σε 24 ώρες.

Το iPhone 4 πέρασε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ως κυρίαρχο μοντέλο iPhone της Apple. Παρόλο που το επόμενο 4S ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο 2011, τα 4 συνεχίστηκαν να πωλούνται ως μεσαία μοντέλα μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, και στη συνέχεια ως προσφορά στην πρώτη γραμμή της σειράς της Apple μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 4 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service