Κωδικός Προϊόντος: SERV0102
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 4S σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Ανακοινώθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2011 στο campus της Apple Cupertino .Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης συνοδευόταν από νέα για το θάνατο του πρώην CEO της Apple και του συνιδρυτή Steve Jobs την επόμενη μέρα.

Οι παραγγελίες θα μπορούσαν να τεθούν στις 7 Οκτωβρίου 2011 και η διαθεσιμότητα των καταστημάτων λιανικής πώλησης στις 14 Οκτωβρίου 2011 στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Οι πωλήσεις κορυφώθηκαν σε σχέση με τον προκάτοχο , με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις στις πρώτες 24 ώρες της διαθεσιμότητας παραγγελιών και πάνω από τέσσερις εκατομμύρια πωλήσεις κατά τις πρώτες τέσσερις ημέρες της λιανικής διαθεσιμότητας.

Αυτό το iPhone 4s ονομάστηκε "4S" όπου το "S" ήταν για το Siri  ένας αποκλειστικός ευφυής προσωπικός βοηθός του iPhone 4S που αργότερα συμπεριελήφθη στις μελλοντικές γενιές των προϊόντων της Apple για κινητά. Διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού σχεδιασμού του iPhone (4), το iPhone 4S φιλοξένησε σημαντικές εσωτερικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης του chipset της Apple A5, και μιας κάμερας 8 megapixel με εγγραφή βίντεο 1080p.

Οι αναθεωρητές σημείωσαν το Siri, τη νέα κάμερα, και τις ταχύτητες επεξεργασίας ως σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του προηγούμενου μοντέλου.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 4S για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service