Κωδικός Προϊόντος: SERV0103
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 5 είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Είναι η έκτη γενιά του iPhone, και κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 και το πρώτο iPhone θα αναπτυχθεί πλήρως υπό την καθοδήγηση του Tim Cook και του τελευταίου iPhone που θα επιβλέπει ο Steve Jobs.

 Το iPhone 5 παρουσίασε σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Αυτά περιλάμβαναν ένα σώμα με βάση το αλουμίνιο, το οποίο ήταν λεπτότερο και ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, μια ψηλότερη οθόνη με λόγο διαστάσεων σχεδόν 16: 9, το σύστημα Apple A6 on-chip, υποστήριξη LTE και Lightning, μια νέα συμπαγή υποδοχή σύνδεσης .

Η Apple άρχισε να λαμβάνει προ-παραγγελίες στις 14 Σεπτεμβρίου 2012  και πάνω από δύο εκατομμύρια παραλήφθηκαν εντός 24 ωρών . Η αρχική ζήτηση για το iPhone 5 ξεπέρασε την προσφορά που κυκλοφόρησε κατά την κυκλοφορία στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 και περιγράφηκε από την Apple ως "εξαιρετική", με προπαραγγελίες που έχουν πουλήσει είκοσι φορές πιο γρήγορα από τους προκατόχους της.

Το iPhone 5 έχει τη μικρότερη διάρκεια ζωής κάθε iPhone που παράγεται ποτέ μόνο με δώδεκα μήνες παραγωγής. Το iPhone 5 υποστηρίζει 6, 7, 8, 9 και 10, αλλά όχι το iOS 11 το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017. 

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 5 για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service