Κωδικός Προϊόντος: SERV0104
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 5S είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Μέρος της σειράς iPhone, η συσκευή παρουσιάστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino διατέθηκε  στις 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Το iPhone 5S διατηρεί σχεδόν το ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό με τον προηγούμενο iPhone, αν και το 5S έλαβε ένα νέο λευκό  χρυσό σχέδιο χρώμα εκτός από το λευκό  ασημί και το χώρο γκρι  μαύρο, ωστόσο το 5S έχει αναβαθμίσει σημαντικά το εσωτερικό υλικό. Το 5S εισήγαγε το A7 64-bit dual-core system-on-chip, τον πρώτο επεξεργαστή 64 bit που θα χρησιμοποιηθεί σε ένα smartphone, συνοδευόμενο από τον M7 "co-processor motion". Δημιουργήθηκε ένα επανασχεδιασμένο κουμπί Home με Touch ID, ένα σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο και να πιστοποιήσει τις αγορές του App Store και του iTunes Store. Η κάμερα ενημερώθηκε επίσης με ένα μεγαλύτερο διάφραγμα και ένα διπλό LED flash βελτιστοποιημένο για διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος.

Το iPhone 5S ήταν η πρώτη συσκευή Apple που κυκλοφόρησε με iOS 7, η οποία εισήγαγε μια ανανεωμένη οπτική εμφάνιση και άλλα νέα χαρακτηριστικά. Μεταξύ των νέων λειτουργιών λογισμικού που εισήχθησαν στο iPhone 5S ήταν η AirDrop, μια ad-hoc πλατφόρμα κοινής χρήσης Wi-Fi. Κέντρο ελέγχου, ένας πίνακας ελέγχου που περιέχει έναν αριθμό κοινώς χρησιμοποιούμενων λειτουργιών. και το iTunes Radio, μια ραδιοφωνική υπηρεσία στο Διαδίκτυο. 

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 5S για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Apple, iPhone, Service