Κωδικός Προϊόντος: SERV0108
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone 6S plus είναι ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. Ανακοινώθηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο από τον CEO της Apple Tim Cook, με προπαραγγελίες ξεκινώντας από τις 12 Σεπτεμβρίου και επίσημη κυκλοφορία στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Το iPhone 6S plus έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το (6 plus)  αλλά ενημερωμένο υλικό, συμπεριλαμβανομένου ενός ενισχυμένου πλαισίου και αναβαθμισμένου συστήματος σε τσιπ, κάμερα 12 megapixel, βελτιωμένο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποστήριξη LTE Advanced. Το iPhone 6S plus  εισάγει επίσης μια νέα τεχνολογία υλικού γνωστή ως "3D Touch", η οποία επιτρέπει την είσοδο αφής ευαίσθητη στην πίεση.

Το iPhone 6S plus έθεσε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων πρώτου Σαββατοκύριακου, που πώλησε 13 εκατομμύρια μοντέλα, από 10 εκατομμύρια για το iPhone (6) το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, η Apple σημείωσε την πρώτη τριμηνιαία πτώση των πωλήσεων του iPhone.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone 6S plus για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Plus, Service