Κωδικός Προϊόντος: SERV0106
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Το iPhone SE που σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple Inc. . ως μέρος της σειράς συσκευών iPhone . Παρουσιάστηκε στις 21 Μαρτίου 2016 στην έδρα του Apple Cupertino και κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2016. Περιλαμβάνει επιλεγμένες αναβαθμίσεις υλικού από το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone (6S), συμπεριλαμβανομένου του ενημερωμένου επεξεργαστή, της πίσω κάμερας και της υποστήριξης για λειτουργίες λογισμικού iOS 10 και iOS 11.Διαθέτει επίσης ένα νέο χρώμα στο Rose Gold μαζί με το πρότυπο Space Gray, Silver και Gold. Το μοντέλο επανεκδόθηκε με νέες επιλογές αποθήκευσης στις 24 Μαρτίου 2017.

Μπορείτε να  εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  iPhone SE για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.

Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, iPhone, Service