Κατασκευαστής: Mercury
Κωδικός Προϊόντος: SERV0226
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες
Με βάση το Samsung Galaxy J , το οποίο παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2013, όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός smartphone και διαφέρουν σε μέγεθος και εξοπλισμό. Το γράμμα J σημαίνει Joy. Εντούτοις, δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά ή χρησιμοποιούνται άλλα υλικά, με τη Samsung να στοχεύει τις ασιατικές αγορές ή την ευρωπαϊκή αγορά εισόδου. Τα μοντέλα ενημερώνονται τουλάχιστον ετησίως, εμφανίζονται μικρές ενημερώσεις ή παραλλαγές με προσθήκες ονόματος όπως Pro, Duos, Prime, κ.λπ.

Χάλασε το Αγαπημένο σου κινητό Samsung Galaxy J5 2017 ; Στον πλήρες εξοπλισμένο Service του MOBinG θα βρείτε όχι μόνο τς καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες Service διότι οι συσκευές της Samsung χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τη μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν, έτσι κ εμέις προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας στις πλεόν απαιτητικές ανάγκες για των High-end Galaxy συσκευών.

- Γενικός Έλεγχος (ΔΩΡΕΑΝ)
- Αντικατάσταση Μηχανισμού αφής
- Αντικατάσταση υποδοχής φόρτισης
- Αντικατάσταση υποδoχής ακουστικών
- Αλλαγή Κάμερας (Πίσω και εμπρόσθιας)
- Αλλαγή πίσω όψη
ς

Έιναι μόνο λίγες απο τις καθημερινές επισκευές όπου αναλαμβάνουμε, με τα καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικά της αγοράς και τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό, το τεχνικό τμήμα του καταστήματος μας αναλαμβάνει κάθε πιθανή βλάβη να την επιδιορθωσει στον λιγότερο πιθανό χρόνο με εγγύηση καλής λειτουργείας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Samsung, Galaxy, 2016, Service