Κωδικός Προϊόντος: SERV0041
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 από τον Ren Zhengfei, πρώην μηχανικό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού. Κατά την ίδρυσή της, η Huawei επικεντρώθηκε στην κατασκευή τηλεφωνικών διακοπτών, αλλά έκτοτε επέκτεινε τις δραστηριότητές της για να συμπεριλάβει την κατασκευή τηλεπικοινωνιακών δικτύων, την παροχή επιχειρησιακών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξοπλισμού στις επιχειρήσεις εντός και εκτός της Κίνας και την κατασκευή συσκευών επικοινωνιών για την καταναλωτική αγορά. Η Huawei απασχολεί πάνω από 170.000 εργαζόμενους από τον Σεπτέμβριο του 2015, περίπου 76.000 από τους οποίους ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη. Έχει 21 ιδρύματα σε χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς. Τον Ιούνιο του 2016, η Huawei συνεργάζεται και σχεδιάζει το δικό της κινητό λειτουργικό σύστημα για μελλοντική χρήση.


Mate 9 , Mate 9 Porsche Design , Mate 9 Pro , Honor Magic , P8 Lite , P8 Lite (2017) , P9 , P9 Lite , P10 , P10 Plus , P10 Lite , Y5 (2017) , Y3 (2017) , Y6 (2017) , Honor 6A (Pro) , Y7 , Mate 10 ,
Mate 10 Pro , Honor 7X , Honor 9 , Y7 Prime , Y6II Compact , Honor 6A (Pro) , Y3 (2017) , Honor 8 Pro


Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2017  έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Huawei δημιούργησε ένα δίκτυο NB-IoT για την ευαισθητοποίηση των πόλεων, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο κατασκευής ενός δικτύου, μιας πλατφόρμας και εφαρμογών N χρησιμοποιώντας IoT, cloud computing, μεγάλα δεδομένα και άλλες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών επόμενης γενιάς (ΤΠΕ) σκοπεύει επίσης να είναι ένα από τα πέντε μεγαλύτερα σύννεφα στον κόσμο στο εγγύς μέλλον.


Μπορείτε να εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας κινητό Huawei για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Huawei, Service