Κωδικός Προϊόντος: SERV0039
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

Η MLS (Making Life Simple) Innovation Inc. είναι μια ελληνική εταιρεία λογισμικού μηχανικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1989 στη Θεσσαλονίκη. Τον Μάιο του 2001, εισήχθη επίσημα στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η έδρα της είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ η εταιρεία διατηρεί εμπορικό τμήμα στην Αθήνα.


MLS iQTalk Rock Mini , MLS iQTalk Color , MLS iQTalk 5 4G , MLS iQTalk S8 , MLS iQTalk Rock , MLS iQTalk Fingerprint , MLS iQTalk Silk , MLS iQTalk Crystal Max ,
MLS iQTalk King , MLS iQTalk Crystal , MLS iQTalk


Το 2012 η εταιρεία επέκτεινε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην αγορά κινητής τηλεφωνίας ξεκινώντας το πρώτο ελληνικό Android smartphone MLS iQTalk. Το ελληνικό smartphone συνδυάζει τεχνολογίες φωνητικής αναγνώρισης και τεχνητής νοημοσύνης καθώς και την ενσωματωμένη τεχνολογία Talk & Call, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προφέρουν προφορικά το όνομα της επαφής για να το καλέσουν αυτόματα. Το μοντέλο παρακολούθησης MLS iQTalk Crystal ενσωματώνει επιπλέον το Talk & SMS το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να υπαγορεύουν το περιεχόμενο του γραπτού μηνύματός τους προτού το στείλουν αυτόματα. Εστιάζοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, η MLS εξέλιξε τη νέα της καινοτομία Talk & Post for Facebook που ενσωματώθηκε στο μοντέλο MLS iQTalk King. Η εφαρμογή Talk & Post for Facebook επέτρεψε στο χρήστη να ανεβάσει αναρτήσεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη φωνή του. Τον Νοέμβριο του 2013, η MLS iQTalk Crystal max εισήχθη στην αγορά εισάγοντας το πρώτο κινητό τηλέφωνο MLS σε 4,5 ίντσες για να ενσωματώσει την εφαρμογή Talk & Email που επιτρέπει στο χρήστη να υπαγορεύει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ αυτόματα γράφεται στο τηλέφωνο. Τον Ιανουάριο του 2014, το MLS ξεκίνησε το τελευταίο smartphone MLS iQTalk Silk, παρέχοντας τη δυνατότητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος του τηλεφώνου με φωνητική εντολή. Το Talk & Lock ενεργοποίησε την αποθήκευση μιας προφορικής εντολής που θα μπορούσε να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τη συσκευή.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας κινητό για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, MLS, Service