Κωδικός Προϊόντος: SERV0031
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@mobing.gr

  • Phone

    213 0402308

Πληροφοριες

H Xiaomi μια κινέζικη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χόρο την τεχνολογίας ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το internet, αξιοποιώντας και την βοήθεια των Mi Fans, του κλαμπ των φανατικών φίλων της εταιρίας. Το “Mi” στο λογότυπο της εταιρίας σημαίνει “Mobile Internet”,αλλα και “Mission Impossible”  καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν.
Κάθε ανακοίνωση από τη Xiaomi είναι μεγάλο γεγονός στον κόσμο του Android, γιατί πάντα μας φέρνει συσκευές με τρομερά χαρακτηριστικά, παρακάτω βλέπουμε μερικές απο αυτές που κυκλογόρούν στην Ελληνική – Ευρωπαική αγορά.


Xiaomi Redmi 5A , Xiaomi Mi Note 3 , Xiaomi Redmi Note 5A , Xiaomi Mi 5X ,Xiaomi Mi 6 Plus , Xiaomi Redmi 4X 

Xiaomi Redmi Note 4X , Xiaomi Redmi 5 , Xiaomi Redmi 4A , Xiaomi Redmi 4 , Xiaomi Mi MIX

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 41 εκ. Smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινέζικη αγορά, η εταιρία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκταση της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε στο service μας το αγαπημένο σας  κινητό  Xiaomi για  άμεση διάγνωση βλάβης, αλλαγή μπαταρίας, αντικατάσταση οθόνης, επισκευή πλήκτρων, αναβάθμιση λογισμικού, ξεκλείδωμα δικτύου , επισκευή αισθητήρα προσέγγισης  που  είναι μόλις μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της πληθώρας υπηρεσιών που μπορούμε να καλύψουμε.Ολοκληρωμένες λύσεις από πιστοποιημένους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση όλων των προϊόντων τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρτιότερα τεχνικά μέσα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Ετικέτες: Επισκευή, Xiaomi, Service