ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Service

Το iPad Pro είναι μια σειρά από tablet που έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και διατεθεί στο εμπόριο από την Apple η οποία διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα iOS για κινητά. Διατίθεται σήμερα σε δύο μεγέθη οθόνης, 27 εκ. Και 33 εκ., με τρεις επιλογές για εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης: 64, 256 ή 5..
0,00€
Το iPad 2 σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple. Σε σύγκριση με το πρώτο iPad, ως το δεύτερο μοντέλο της σειράς iPad, είναι εξοπλισμένο με έναν ταχύτερο επεξεργαστή διπλού πυρήνα A5 και μια ελαφρύτερη δομή κατασκευής και ήταν το πρώτο iPad όπου διαθέτει κάμερα VGA που βλέπ..
0,00€
Εξειδικευμένες εργασίες επισκευής κι υπηρεσίες Service με άμεσα αποτελέσματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Apple, HP, DELL, Lenovo, Toshiba, Compaq και πολλα αλλα. Αναλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών με τεχνογνωσία κι εξειδίκευση, χωρίς να περιορίζεται ο πελάτης. Έλεγχος κι επισκευή..
0,00€
Εξειδικευμένες εργασίες επισκευής κι υπηρεσίες Service με άμεσα αποτελέσματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Apple, HP, DELL, Lenovo, Toshiba, Compaq και πολλα αλλα. Αναλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών με τεχνογνωσία κι εξειδίκευση, χωρίς να περιορίζεται ο πελάτης. Έλεγχος κι επισκευή ηλεκτρο..
0,00€
Εξειδικευμένες εργασίες επισκευής κι υπηρεσίες Service με άμεσα αποτελέσματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Apple, HP, DELL, Lenovo, Toshiba, Compaq και πολλα αλλα. Αναλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών με τεχνογνωσία κι εξειδίκευση, χωρίς να περιορίζεται ο πελάτης. Έλεγχος κι επισκευή..
0,00€
Στο Mobing, λατρεύουμε τα MacBook! Θεωρούμε κάθε συσκευή ένα πραγματικό κόσμημα, και το προσέχουμε σαν να ήταν δικό μας. Η τεχνογνωσία της Apple έχει καταφέρει να αποδώσει έναν πραγματικά αξιοζήλευτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η δική μας, σας προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη σας, εύκολα! Μπορούμε να π..
0,00€
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού και κατέχουν την τρίτη θέση παγκοσμίως στις αποστολές κινητών τηλεφώνων και Tablets το 2015. Έχουν δημιουργηθεί 16 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στις Ηνωμέν..
0,00€
Το Samsung Galaxy Tab είναι μια σειρά υπολογιστών tablet που βασίζονται σε Android που παράγονται από τη Samsung Electronics. Είναι παρόμοιο με τη σειρά σημειώσεων Samsung Galaxy Note εκτός από το στυλό Samsung S-Pen. Το πρώτο μοντέλο της σειράς, το Samsung Galaxy Tab 7 ιντσών, παρουσιάστηκε στο κοι..
0,00€
Η εταιρεία Hewlett-Packard Company, η οποία αναφέρεται γενικά ως HP, ήταν μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών με έδρα το Palo Alto της Καλιφόρνια. Αναπτύχθηκε και παρέχεται ευρεία ποικιλία εξαρτημάτων υλικού καθώς και λογισμικό και συναφείς υπηρεσίες προς τους καταναλωτές, τι..
0,00€
Το Dell Venue (παλαιότερα γνωστό ως κωδικό όνομα Dell Thunder) είναι μια σειρά από smartphones Android και tablet που κατασκευάζονται από την Dell. Η πρώτη Dell Venue κυκλοφόρησε τόσο για την T-Mobile όσο και για την AT & T στις Ηνωμένες Πολιτείες και για την KT στη Νότια Κορέα. Ήταν το δεύτερο ..
0,00€
Η σειρά IdeaPad από τη Lenovo ήταν ένα εμπορικό σήμα υπολογιστών tablet που έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση ή ψυχαγωγία, σε αντίθεση με τη σειρά ThinkPad Tablet που επικεντρώνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Συσκευές που πωλούνται σε ορισμένες χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία και η Νέα Ζηλανδία, πω..
0,00€
Το iPad Mini 4 είναι ο φορητός υπολογιστής iPad Mini της τέταρτης γενιάς που σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κυκλοφορεί στην αγορά από την Apple. Ανακοινώθηκε μαζί με το iPad Pro στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 και κυκλοφόρησε την ίδια μέρα. Το iPad Mini 4, το οποίο αντικατέστησε το iPad Mini 3, είναι το μοναδ..
0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 60 (5 Σελ.)