ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Power Bank

Κατασκευαστής: Baseus
PowerBank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (λευκό)Έχει κλείσει ποτέ το τηλέφωνό σας τη χειρότερη στιγμή; Το PowerBank αυτού του μοντέλου μπορεί να το διορθώσει. Όταν ταξιδεύετε, χρειάζεται απλώς να συνδέσετε τη συσκευή στο τηλέφωνο. Μέχρι τρεις συσκευές μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα. ..
28,31€
Κατασκευαστής: Allpowers
Ηλιακός φορτιστής Allpowers 21W AP-SP-002-BLA με powerbank 10000mAhΘα πάτε για ένα μακρύ ταξίδι με RV ή σκηνή; Πρέπει να έχετε μαζί σας μια πρόσθετη πηγή ενέργειας! Ο ηλιακός φορτιστής 21W Allpowers σάς επιτρέπει να συλλέγετε  άνετα ρεύμα από τον ήλιο και με ενσωματωμένο powerbank 10000mAh,..
113,99€
Κατασκευαστής: Allpowers
BigBlue SL-CP001A αδιάβροχος φορητός ηλιακός φορτιστής Κάμπινγκ ή πεζοπορία; Μην ανησυχείτε ότι το τηλέφωνό σας θα αποφορτιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή! Ο ηλιακός φορτιστής BigBlue με powerbank χωρητικότητας 10.000 mAh θα παρέχει ενέργεια στις συσκευές σας. Είναι εξοπλισμένο με 2 θύρες USB κ..
23,83€
Κατασκευαστής: Allpowers
Φωτοβολταϊκό πάνελ / ηλιακός φορτιστής Allpowers AP-SP5V 10W. Με το φωτοβολταϊκό πάνελ Allpowers AP-SP5V, θα αποκτήσετε μια φορητή πηγή ενέργειας για να φορτίζετε τις συσκευές σας με 5V. Το προϊόν είναι εξαιρετικά αποδοτικό και διαθέτει αναδιπλούμενο, συμπαγή σχεδιασμό. Η ευρεία συμβατότητά τ..
39,45€
Κατασκευαστής: Allpowers
Φορητός ηλιακός φορτιστής Allpowers 21WΟ φορητός ηλιακός φορτιστής είναι μια μοναδική συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τον προχωρημένο ταξιδιώτη. Παρέχει μια πρόσθετη πηγή ενέργειας σε απαιτητικές καταστάσεις και έχει ως αποτέλεσμα αξέχαστες εμπειρίες. Η ενέργεια που εξάγεται από τις ακτίνες του ..
59,77€
Κατασκευαστής: Baseus
PowerBank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (white)Έχετε χάσει ποτέ το τηλέφωνό σας τη χειρότερη στιγμή; Το PowerBank αυτού του μοντέλου μπορεί να το διορθώσει.Όταν ταξιδεύετε, χρειάζεταιαπλώς να συνδέσετε τη συσκευή στο τηλέφωνο. Μέχρι τρεις συσκευές μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα. Η χωρητ..
28,00€
Κατασκευαστής: Baseus
PowerBank Baseus Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (λευκό)Έχετε χάσει ποτέ το τηλέφωνό σας τη χειρότερη στιγμή; Το PowerBank αυτού του μοντέλου μπορεί να το διορθώσει. Όταν ταξιδεύετε, χρειάζεταιαπλώς να συνδέσετε τη συσκευή στο τηλέφωνο. Μέχρι τρεις συσκευές μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα. Η χωρη..
21,05€
Κατασκευαστής: Baseus
Vipfan F10 Powerbank 10000mAh + καλώδιο 4 σε 1 (μαύρο) Εξοπλιστείτε με ένα Powerbank Vipfan και αποκτήστε μια ευέλικτη πηγή ενέργειας για τις συσκευές σας. Το F10 διαθέτει υψηλή χωρητικότητα και υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση. Διαθέτει ενσωματωμένες εξόδους USB-A, USB-C, Micro USB και Lightnin..
17,52€
Κατασκευαστής: Baseus
Powerbank Baseus Magnetic Mini 10000mAh 20W (μαύρο)Φορτίστε τις συσκευές σας γρήγορα και με ασφάλεια με το Powerbank της Baseus! Το Powerbank Magnetic Mini Baseus είναι εξοπλισμένο με θύρα USB-C, επιτρέπει επίσης ασύρματη φόρτιση. Η χωρητικότητά του φτάνει τα 10.000 mAh. . Υποστηρίζει πρωτόκολλα γ..
48,15€
Κατασκευαστής: Baseus
Powerbank Baseus PPDML-I01Σας ενδιαφέρει να μπορείτε να φορτίζετε γρήγορα τις συσκευές σας σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο; Δοκιμάστε το Powerbank Baseus PPDML-I01 με χωρητικότητα 10000mAh! Μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να μην ανησυχείτε για την ασφάλειά τους - το πολύπλοκο σύστη..
38,00€
Κατασκευαστής: Baseus
Baseus Adaman PowerbankΤώρα μπορείτε να φορτίζετε άνετα τις συσκευές σας όπου κι αν πάτε. Το Powerbank Baseus Adaman των 20.000 mAh υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης και λειτουργεί με ισχύ έως και 22,5 W. Είναι εξοπλισμένο με ψηφιακή οθόνη και είναι αρκετά ελαφρύ και συμπαγές για να σ..
35,89€
Κατασκευαστής: Baseus
Το Stylish Powerbank Baseus Bipow 25W είναι μια συσκευή χωρητικότητας 20000mAh.Εξοπλισμένο με 3 θύρες - δύο τυπικά USB-A και ένα USB Type-C, που είναι ταυτόχρονα θύρα εισόδου και εξόδου - σας επιτρέπει να φορτίζετε το powerbank.Το αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά ABS και Poly..
44,89€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)