ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Βάσεις

Κατασκευαστής: Baseus
Baseus Osculum Είναι μια βαρυτική βάση που εγγυάται την ασφάλεια του εξοπλισμού. Ο τριγωνικός σχεδιασμός παρέχει εξαιρετική σταθερότητα ενώ ο μηχανισμός και οι λυγισμένοι βραχίονες εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα. Χάρη στο αυτόματο κλείδωμα, η βάση είναι εύκολη στη χρήση. Απλώς τοποθετ..
6,30€
Κατασκευαστής: GUB
Βάση Στήριξης Μηχανής Αλουμινίου ρυθμιζόμενου Βραχίονα διπλής μπίλιας GUB P50 Handlebar Style BlackΧαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από αλουμινίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μοτοσυκλέτες, ποδήλαταηλεκτρικά οχήματα κ.λπ.,Το κινητό είναι σταθερά τοποθετημέτνο αφού στερεώνεται από όλες τις πλευρές .Γρήγ..
38,00€
Κατασκευαστής: GUB
GUB PRO5 MD Περιστρεφόμενη  Βάση μηχανής τηλεφώνου μοτοσικλέταςΗ ελαφριά και συμπαγής βάση αλουμινίου μηχανής-ποδηλάτου που θα σας επιτρέψει να βλέπετε με ασφάλεια τησυσκευή σας κατά την οδήγηση.Η βάση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Μεγάλο διάστημα μεταξύ των βραχιόνων  5.5-10cm ..
18,96€
Κατασκευαστής: GUB
Βάση Στήριξης Μηχανής Αλουμινίου ρυθμιζόμενου Βραχίονα διπλης μπίλιας GUB P50 Rear Mirror Style (καθρέφτη) BlackΧαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από αλουμινίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μοτοσυκλέτες, ποδήλαταηλεκτρικά οχήματα κ.λπ.,Το κινητό είναι σταθερά τοποθετημέτνο αφού στερεώνεται από όλες τις ..
44,02€
Κατασκευαστής: Ringke
Ringke Monster Car Mount Black (ACCM0001)Η βάση αυτοκινήτου για smartphone, GPS και συσκευές πολυμέσων επιτρέπει ασφαλές και σταθερό κράτημα στην ιδανική θέση στο παρμπριζ σας για πρόσβαση στην οθόνη σε μια άνετη θέση για να βλέπετε εύκολα τις οδηγίες οδήγησηςΗ ρυθμιζόμενη κίνηση 360º χωρίς κόπο με ..
20,10€
Κατασκευαστής: OEM
Η επαρκής ενυδάτωση είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης προπόνησης και ένας τρόπος να ταξιδεύεις με ποδήλατο .Φροντίστε να τα κάνετε όλα επιλέγοντας μια θήκη για μπουκάλια νερού Wozinsky. Η μινιμαλιστική και στιβαρή κατασκευήθα κρατήσει σταθερό το ποασότητα  ποτού, καθιστώντας δυνατή την πρόσβασ..
4,99€
Κατασκευαστής: Baseus
Στήριγμα αυτοκινήτου BaseusΗ αναδιπλούμενη βάση αυτοκινήτου για τηλέφωνο Baseus μπορεί να κάνει τα ταξίδια για εσάς και την οικογένειά σας πολύ πιο ευχάριστα. Η αντοχή του, η χωρητικότητα φορτίου έως 1000 g, η ρυθμιζόμενη απόσταση και το πλάτος του καθώς και η περιστροφή 360° καθιστούνεύκολη την προ..
12,07€
Κατασκευαστής: Ugreen
Ασφάλεια και ευκολίαΗ βάση του τηλεφώνου είναι τοποθετημένη στον αεραγωγό, έτσι ώστε τα χέρια σας να πιάνουν το τιμόνι ενώ εστιάζετε την προσοχή σας στο δρόμο. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να ακολουθείτε με ασφάλεια την πλοήγησή σας, να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να ακούτε μουσική. Η θήκη είναι επίσης π..
8,10€
Κατασκευαστής: Baseus
Μαγνητική βάση αυτοκινήτου Baseus Small Ears Series Universal Air Vent Magnetic Car Mount Holder black (SUER-E01)Τοποθετείται στο πλέγμα εξαερισμού του αυτοκινήτου. Λόγω της μαγνητικής πλάκας που είναι τοποθετημένη στο περίβλημα της βάσης, το τηλέφωνομπορεί να συνδεθεί εύκολα σε αυτό. Με τη βοήθεια ..
7,60€
Κατασκευαστής: Baseus
Ευκολία κατά τη χρήση του smartphone σαςΜε την εξαιρετική βάση Baseus θα μπορείτε να χειρίζεστε το smartphone σας με άνετο και πάνω απ' όλαμε ασφαλή τρόπο κατά την οδήγηση. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε οριζόντια το smartphone σας, να περιστρέψετε 360 μοίρες, καθώς και τη βαρυτική δομή.Εύκολο στη λε..
10,82€
Κατασκευαστής: Baseus
Βάση Στήριξης Baseus Baseus Milky Way Electric Bracket Wireless Charger (15W) Black με λειτουργία φόρτισηςΗ Ηλεκτρική βάση αυτοκινήτου με επαγωγικό φορτιστή διαθέτει ένα γρήγορο ασύρματο σύστημα φόρτισης που φορτίζει το τηλέφωνό σας έως και 3 φορές πιο γρήγορα από τους κανονικούς φορτιστές 5W. ..
24,52€
Κατασκευαστής: GUB
Αδιάβροχη Θήκη - Βάση Στήριξης Μηχανής GUB 919 bike phone touch screen bag Προσαρμόστε την Βάση στο ποδήλατο ή την μηχανή  σας Κουμποστε και ξεκουμπόστε έυκολα την θήκη στην Βάση της .Η συσκευή σας είναι πλέον προστατευμένη  απο βροχή, υγρασία, κραδασμούς και άλλους εξωτερικ..
20,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 29 (3 Σελ.)