ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μέσα Αποθήκευσης

Κατασκευαστής: Ugreen
ΠεριγραφήΗ συσκευή ανάγνωσης καρτών UGREEN 2in1 έχει σχεδιαστεί για την υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων,λειτουργικότητα και συμπαγή σχεδιασμό. Η υποστήριξη για θύρα USB-C 3.1 επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων έωςκαι 5 Gb ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα Windows..
10,10€
Κατασκευαστής: Ugreen
Προσαρμογέας 2 σε 1Ο προσαρμογέας OTG της UGREEN είναι ένα εξαιρετικό gadget, που θα μας επιτρέψει να συνδέσουμε συσκευές με υποδοχή USB-A μέσω θύρας USB-C ή micro-USB.Ο προσαρμογέας σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε smartphone, υπολογιστές ή άλλες συσκευές με θύρα USB-Cκαι micro, καλώδια, φορητή μνήμη..
5,38€
Κατασκευαστής: Goodram
Οι κάρτες μνήμης MicroCARD με διασύνδεση UHS-I είναι ιδανικές για τις πιο σύγχρονες συσκευές. Η εξαιρετικά γρήγορη διασύνδεση UHS-I θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων smartphone και tablet και ο παρεχόμενος προσαρμογέας M1AA θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ..
10,00€
Κατασκευαστής: Goodram
UMM3 USB 3.0Το UMM3 απευθύνεται σε χρήστες που εκτιμούν την ενδιαφέρουσα σχεδίαση και αναμένουν καλές επιδόσεις. Το UMM3 είναι εξοπλισμένο με μια σύγχρονη διεπαφή USB 3.0, η οποία παρέχει σημαντική αύξηση της ταχύτητας σε σύγκριση με προϊόντα που βασίζονται στη διεπαφή παλαιότερης γενιάς. Χάρη στις ..
14,10€
Κατασκευαστής: Ugreen
ΠοιότηταΟ προσαρμογέας OTG UGREEN USB-A (θηλυκό) σε USB-C (αρσενικό) 3.0 προσφέρει υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα, αισθητική και υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων. Ο προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με καλώδιο μήκους 15 cm. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη διάβρωση επικασσιτερωμένο χαλκό, ο οπ..
3,72€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)