ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Sports -Activities

Κατασκευαστής: SupFire
Πίσω φως ποδηλάτου Superfire BTL01Το BTL01 είναι ένα μικρό και πρακτικό φως ποδηλάτου, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά σημεία στο ποδήλατο, στο κράνος, στο σακίδιο ή ακόμα και στο κολάρο του σκύλου σας. Χάρη σε αυτό θα είστε πιο ορατοί στο δρόμο για άλλους χρήστες. Διαθέτει 4 τρόπους λε..
7,27€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire HL15 Βολικός και αξιόπιστος σε κάθε περίπτωση ο προβολέας Superfire προσφέρει έως και τέσσερις τρόπους λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο του φωτός στην κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες AAA και το μικρό του βάρος παρ..
7,96€
Κατασκευαστής: SupFire
Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής εξωτερικού χώρουΟ Supfire HL06 είναι ένας συμπαγής προβολέας που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε μαζί σας. Θα χωρέσει στην τσέπη, στο σακίδιο, στην τσάντα ή ακόμα και σε ένα φακελάκι. Η κεφαλόδεσμος σάς επιτρέπει να βάζετε τον φακό στο κεφάλι σας και να τον χρη..
16,03€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire A3 Ψάχνετε για έναν εύχρηστο φακό που θα σας παρέχει σταθερό φωτισμό και υψηλή άνεση; Το Superfire A3 θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ο φακός χρησιμοποιεί LED υψηλής ποιότητας για να παράγει ισχυρό φως με φωτεινότητα 820 lm και εμβέλεια έως 160 m. Το A3 προσφέρει 5 λειτουρ..
31,97€
Κατασκευαστής: SupFire
Φωτιστικό ποδηλάτου Superfire BL09Φροντίστε για την ασφάλειά σας στο δρόμο. Η λάμπα ποδηλάτου Superfire BL09 διακρίνεται για την ισχύ των 5W και την ακτίνα έως και 130m. Το φως που παράγεται από αυτό δεν τυφλώνει και παρέχει βέλτιστη ορατότητα. Η συσκευή προσφέρει 4 λειτουργίες φωτισμού για να δια..
11,47€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός ποδηλάτου Superfire GT-R1Φροντίστε για την ασφάλειά σας. Ο φακός ποδηλάτου Superfire GT-R1 θα σας προσφέρει βέλτιστο φωτισμό ενώ οδηγείτε στο σκοτάδι, θα σας κάνει απόλυτα ορατούς στο δρόμο και θα αποφύγετε την τυχαία πρόσκρουση. Η συσκευή προσφέρει 3 λειτουργίες φωτισμού και είναι κατασκευ..
10,23€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire X17Το Superfire X17 είναι ένας φακός, εξοπλισμένος με LED υψηλής ποιότητας CREE XML2. Χάρη στην αντοχή του στη βροχή , θα έχει καλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο υψηλής αντοχής αεροσκαφών, που χαρακτηρίζεται απ..
23,78€
Κατασκευαστής: SupFire
Μίνι φακός Ο Superfire F3-XPE είναι ένας συμπαγής φακός που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε μαζί σας. Θα χωρέσει στην τσέπη, στο σακίδιο, στην τσάντα ή ακόμα και σε φακελάκια. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από πολύ ανθεκτικό αλουμίνιο, που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε φθορές και φθορά και ο..
12,08€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire D18Επιλέξτε μια ισχυρή πηγή τροφοδοσίας και εξοπλιστείτε με τον φακό Superfire D18, ο οποίος θα σας παρέχει σταθερό φωτισμό κατά τις επισκευές, τις εργασίες επισκευής ή κάτω από μια σκηνή. Η D18 παράγει φως με φωτεινότητα 2000 lm και εμβέλεια 226 μέτρα, ενώ παρέχει 5,6 ώρες λειτ..
29,48€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire L3-DΟ φακός Superfire L3-D λάμπει με φωτεινότητα 2700 lm και παρέχει σταθερό φως με εμβέλεια 400 μέτρων. Αδιάβροχο σε IP46 και κατασκευασμένο από στιβαρά υλικά, θα έχει καλή απόδοση στον εξωτερικό χώρο, μια ισχυρή μπαταρία 7400 mAh και η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας είναι επίσης ένα..
45,97€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire R3 P90Μια αξιόπιστη πηγή φωτός σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο φακός Superfire R3 P90 φωτίζει στα 36W και χρησιμοποιεί τις βελτιωμένες λυχνίες φωτός P90. Μπορεί να λειτουργήσει σε 5 λειτουργίες και θα λειτουργήσει καλά και ως powerbank. Είναι αδιάβροχο IP44 και εγγυάται αποτελεσματική..
43,75€
Κατασκευαστής: SupFire
Φακός Superfire L6-H Ο φακός Superfire L6-H διακρίνεται για την υψηλή του ισχύ των 15W, και η φωτεινότητα του φτάνει τα 750lm. Προσφέρει 5 λειτουργίες φωτισμού για να διαλέξετε, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα σενάρια. Ο χρόνος λειτουργίας του φτάνει τις 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση και η αν..
35,98€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)