ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Προσωπική Φροντίδα

Κατασκευαστής: Liberex
ΠολυλειτουργικόΗ συσκευή Liberex θα βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων δερματικών προβλημάτων. Θα το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα και τα λευκά στίγματα. Η αντλία κενού θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα και τα σμήγμα. Θα είναι επίσης αποτελ..
23,00€
Κατασκευαστής: Deerma
Δοχείο σαπουνιού Deerma XS100Γνωρίζατε ότι πολλά βακτήρια και ιοί βρίσκονται σε τυπικούς διανομείς σαπουνιού; Για να περιορίσετε λοιπόν την επαφή σας με επιβλαβείς παράγοντες, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε συσκευές χωρίς αφή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φροντίζετε καλύτερα την υγεία σας. Το D..
19,89€
Κατασκευαστής: Liberex
Αφαίρεση μαύρα στίγματα LiberexΟνειρεύεστε να απαλλαγείτε από τις ατέλειες της επιδερμίδας σας; Έχετε βαρεθεί τα μαύρα στίγματα ή την ακμή; Δοκιμάστε το γενικό προϊόν αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων της μάρκας Liberex. Με 5 διαθέσιμα επίπεδα έντασης καθαρισμού, μπορείτε να τον προσαρμόσετε στις..
19,80€
Κατασκευαστής: Dr.Bei
Sonic ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από τον Dr.BeiΠαρά το μικρό της μέγεθος, η οδοντόβουρτσα διαθέτει ισχυρή μπαταρία και η συχνότητα δόνησης είναι 31.000 ανά λεπτό. Αυτό κάνει το βούρτσισμα γρήγορο αλλά λεπτομερές. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει 2 τρόπους λειτουργίας. Η λειτουργία για καθημερινό βούρτσισμ..
15,20€
Κατασκευαστής: Soocas
SOOCAS N1 - φροντίστε την εμφάνισή σαςΟι ανεπιθύμητες τρίχες στα αυτιά ή τη μύτη σας δυσκολεύουν τη ζωή ; Με ένα αξιόπιστο κοπτικό SOOCAS N1 θα ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα. Απλό στη χρήση, αποτελεσματικό και ελαφρύ - ζυγίζει μόνο 150 g - θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τόσο στο σπίτ..
14,39€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)