ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Selfie Stick

Κατασκευαστής: OEM
Έξυπνη μπάλα Homerun TB10Εάν η γάτα σας δεν έχει αρκετή δραστηριότητα, όχι μόνο δεν θα βαρεθεί και μπορεί να αρχίσει να παίζει, αλλά θα τρέχει και τη νύχτα και δεν θα σας αφήσει να κοιμηθείτε. Αξίζει, λοιπόν, να φροντίσουμε να του προσφέρουμε κατάλληλη ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η έξυπνη..
16,68€
Κατασκευαστής: Baseus
Επαναστατικό μπαστούνι selfie Baseus - ιδανικό για εσάςΕικόνες, ζωντανές μεταδόσεις, vlogs ή ίσως τηλεδιάσκεψη; Το Selfie stick Baseus είναι ιδανικό για πολλές καταστάσεις. Με μέγιστο μήκος 650m και η δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης της γωνίας 210 ° - θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και θα σας επιτρέ..
10,70€
Κατασκευαστής: Baseus
BASEUS  πτυσσόμενο Bluetooth Remote Selfie Stick με τρίποδοΚατασκευασμένο από ποιοτικό σωλήνα αλουμινίου οξειδωμένου κράματος με αντιολισθητικό καουτσούκΠοιοτικό Selfie Stick Bluetooth, περιστροφή 210 μοιρών, εύκολη σύνδεση στη συσκευή σαςΜε τρίποδο, τοποθετήστε το στο γραφείο στο πάτ..
15,39€
Κατασκευαστής: OEM
Proda ενσύρματο Selfie Stick. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ABS και ανοξείδωτο ατσάλι. Ελαφρύ, φορητό, ιδανικό για εξωτερικέςφωτογραφίες και ταξιδιώτες. Χάρη στο καλώδιο των ακουστικών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύζευξη ή τη φόρτιση. Το Stick διαθέτει έναν ενσωματωμένο καθρέφτη που μπ..
5,20€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)